Η επαγγελματική του πορεία στον χώρο της μόδας ξεκίνησε σε νεαρή ηλικία, όταν δημιούργησε γυναικεία και ανδρικά χειροποίητα πλεκτά, διακοσμημένα με κεντήματα και ζωγραφική στο χέρι. Από την αρχή, υιοθέτησε τη φιλοσοφία ότι κάθε ένδυμα είναι ένα μοναδικό έργο τέχνης. Στα 17 του, παρουσίασε την πρώτη του επίδειξη μόδας, και στα 23 ίδρυσε την πρώτη του εταιρεία μαζικής παραγωγής, εστιάζοντας στην εκλεπτυσμένη αισθητική και την υψηλή ποιότητα.

Με τον καιρό, επεκτάθηκε στη σχεδίαση βραδινών και luxury fashion sport ενδυμάτων, καθώς και αξεσουάρ, δερμάτινα, γούνες, τσάντες και υποδήματα. Η αφοσίωσή του στην καινοτομία αποτυπώνεται στους πρωτότυπους συνδυασμούς υλικών που χρησιμοποιεί.

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, οι συλλογές του κατέκτησαν exclusive boutiques και καταστήματα σε Ελλάδα και εξωτερικό, προσελκύοντας την προσοχή των fashionistas και των εκλεκτών πελατών. Το όνομά του έχει γίνει συνώνυμο της ποιότητας και της καινοτομίας, καθιστώντας τον έναν από τους πιο εμβληματικούς σχεδιαστές της σύγχρονης μόδας.

Join Our Newsletter

Subscribe to our newsletter