Όροι Χρήσης & Πολιτική απορρήτου

Καλωσορίσατε στο tassosmitropoulos.com! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους ακόλουθους Όρους Χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας. Η πρόσβαση και χρήση της ιστοσελίδας μας συνεπάγεται την αποδοχή των παρακάτω όρων.

1. Εισαγωγή

Η παρούσα ιστοσελίδα ανήκει και λειτουργεί από την εταιρία Ευσταθία-Μελίνα Μητροπούλου Μονοπρόσωπη ΙΚΕ με έδρα Νίκου Καζαντζάκη 6, Άγιοι Ανάργυροι. Με τη χρήση της ιστοσελίδας μας, συμφωνείτε να συμμορφώνεστε με τους παρόντες Όρους Χρήσης, όπως και με την Πολιτική Απορρήτου μας.

2. Πνευματική Ιδιοκτησία

Όλο το περιεχόμενο που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα μας, συμπεριλαμβανομένων των εικόνων, κειμένων, λογοτύπων, σχεδίων και φωτογραφιών, προστατεύεται από τη νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Οποιαδήποτε αντιγραφή, διανομή ή χρήση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της εταιρίας Ευσταθία-Μελίνα Μητροπούλου Μονοπρόσωπη ΙΚΕ απαγορεύεται αυστηρά.

3. Προσωπικά Δεδομένα και Πολιτική Απορρήτου

Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων (GDPR). Η Πολιτική Απορρήτου μας εξηγεί πώς διαχειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα και μπορείτε να τη διαβάσετε αναλυτικά [εδώ].

4. Προϊόντα και Διαθεσιμότητα

Προσπαθούμε να παρέχουμε ακριβείς και ενημερωμένες πληροφορίες για όλα τα προϊόντα μας. Ωστόσο, διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιούμε ή να ενημερώνουμε τις πληροφορίες προϊόντων, τιμών και διαθεσιμότητας χωρίς προειδοποίηση. Οι παραγγελίες σας εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων μας. Σε περίπτωση αγοράς εξαντλημένου προϊόντος, η εταιρία μας θα σας ενημερώνει ώστε να γίνει αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων.

5. Τιμολόγηση και Πληρωμές

Οι τιμές των προϊόντων αναγράφονται σε ευρώ (€) και περιλαμβάνουν όλους τους νόμιμους φόρους. Δεχόμαστε πληρωμές μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, PayPal, και αντικαταβολής (όπου είναι διαθέσιμη). Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, εκτός αν αναφέρεται ρητά δωρεάν αποστολή.

6. Παραγγελία και Αποστολή

Μόλις τοποθετηθεί η παραγγελία σας, θα λάβετε ένα επιβεβαιωτικό email με τα στοιχεία της παραγγελίας σας. Οι παραγγελίες συνήθως επεξεργάζονται και αποστέλλονται εντός 2-3 εργάσιμων ημερών. Η παράδοση των προϊόντων εξαρτάται από την τοποθεσία σας και μπορεί να διαρκέσει 3-7 εργάσιμες ημέρες για αποστολές εντός Ελλάδας και έως 14 ημέρες για αποστολές στο εξωτερικό.

7. Επιστροφές και Αλλαγές

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ή να αλλάξετε τα προϊόντα εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, χωρίς φθορές ή σημάδια χρήσης, και με την αρχική τους συσκευασία. Για να πραγματοποιήσετε επιστροφή ή αλλαγή, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@tassosmitropoulos.com για περαιτέρω οδηγίες. Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη, εκτός αν πρόκειται για ελαττωματικό προϊόν.

8. Περιορισμός Ευθύνης

Η Ευσταθία-Μελίνα Μητροπούλου Μονοπρόσωπη ΙΚΕ δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις ή προβλήματα που οφείλονται σε ανωτέρα βία (π.χ. φυσικές καταστροφές, απεργίες). Παράλληλα, δεν εγγυόμαστε ότι η ιστοσελίδα θα είναι αδιάλειπτη ή απαλλαγμένη από σφάλματα.

9. Τροποποιήσεις Όρων Χρήσης

Η Ευσταθία-Μελίνα Μητροπούλου Μονοπρόσωπη διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει αυτούς τους όρους χρήσης οποιαδήποτε στιγμή. Κάθε αλλαγή θα τίθεται σε ισχύ με την ανάρτησή της στην ιστοσελίδα. Συνιστάται να ελέγχετε τους όρους τακτικά για τυχόν αλλαγές.

10. Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τους όρους χρήσης ή για άλλες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@tassosmitropoulos.com ή στο τηλέφωνο 2108547505 .